25 setembre, 2018

LES ENTRADES PER A LA CERIMÒNIA INAUGURAL, JA A LA VENDA

Les entrades per a la gran cerimònia inaugural dels Jocs Special Olympics 2018 ja estan a la venda. L’esdeveniment tindrà lloc dijous 4 d’octubre, a partir de les 18:30h, a les instal·lacions del poliesportiu d’Andorra (C. Baixada del moli, AD500 Andorra la Vella).

L’expectació és màxima, i de les 600 entrades posades inicialment a disposició del públic, ja se n’han venut la meitat en poques hores.

La cerimònia inaugural és un dels actes més emblemàtics dels Jocs Special Olympics, i en cada edició apleguen milers d’esportistes, tècnics, persones voluntàries i públic general per gaudir de l’encesa del peveter, d’espectacles i de moltes altres sorpreses.

Les entrades tenen un cost de 12 euros, i les podeu adquirir online aquí.

Facebook
Twitter
LinkedIn