26 setembre, 2018

BADALONA ACULL LA TORXA DELS JOCS SPECIAL OLYMPICS 2018

Després de desembarcar la setmana passada a Barcelona, la torxa dels Jocs Special Olympics 2018 ha continuat el seu itinerari arreu de Catalunya visitant diumenge 23 la ciutat de Badalona, on va recórrer al llarg d’una hora els carrers més emblemàtics de la ciutat.

Cadascun dels 15 rellevistes que van completar els prop de 2 quilòmetres entre el Passeig Marítim i la plaça de la Vila va estar acompanyat d’un destacat esportista badaloní. Entre altres, van ser-hi la deu vegades campiona d’Espanya de karate Elsa Álvarez, la capitana de l’equip sènior del Joventut de Badalona Tania Hurtado, el capità dels Badalona Dracs Sergi Gonzalvo, o el triatleta campió de la Copa d’Europa de València Jordi Garcia.

En total, la flama olímpica viatjarà per 15 localitats en dues intenses setmanes que culminaran el 4 d’octubre a Andorra la Vella amb la gran cerimònia d’inauguració dels Jocs.

El millor és qui ho intenta

#MillorQuiHoIntenta és el lema dels Jocs Special Olympics 2018, l’esdeveniment esportiu i de sensibilització més important del col·lectiu de persones amb discapacitat intel·lectual que aplegarà del 4 al 7 d’octubre a La Seu d’Urgell i a Andorra La Vella més de 1.500 esportistes amb discapacitat intel·lectual de 13 països diferents.

Facebook
Twitter
LinkedIn