26 setembre, 2018

LA FLAMA OLÍMPICA DESEMBARCA AL MARESME

La torxa dels Jocs Special Olympics 2018 no s’atura i, després de visitar Barcelona i Badalona, ha viatjat a la comarca del Maresme. En total, la flama olímpica viatjarà per 15 localitats catalanes en dues intenses setmanes que culminaran el 4 d’octubre a Andorra la Vella amb la gran cerimònia d’inauguració dels Jocs.

Retrobament amb Calella

Dilluns 24 de setembre al matí va retrobar-se amb Calella, ciutat amfitiriona l’any 2014 dels 10ns Jocs Specials Olympics, on alumnes de l’Escola Horitzó, voluntaris de les entitats esportives locals i membres de l’Ajuntament van exhibir-la pels carrers més transitats de la localitat.

Desembarcament a Mataró

A la tarda, la flama olímpica va traslladar-se a Mataró. Després de desembarcar per mar al port de Mataró-platja del Varador, rellevistes del Club FEM, Fedamar i CFS Ciutat de Mataró van custodiar la torxa fins a l’Ajuntament, on els va rebre l’alcalde David Bote. La comitiva va estar acompanyada de destacats esportistes locals i del conegut actor mataroní Joan Pera, així com per una exhibició castellara.

Ruta per Lloret

Dimarts 25 a la tarda va ser el torn de Lloret, ciutat seu de la vuitena edició dels Jocs Special Olympics l’any 2006, on el foc olímpic va ser rebut per esportistes del Club Esportiu El Vilar de la Fundació Aspronis. De la mà de diversos esportistes locals, com ara el futbolista del Girona Marc Muniesa o la campiona de Catalunya i d’Espanya de patinatge artístic Clàudia Terrades, la marxa va culminar a la plaça de la Vila, on l’esperava l’alcalde Jaume Dulsat.

El millor és qui ho intenta

#MillorQuiHoIntenta és el lema dels Jocs Special Olympics 2018, l’esdeveniment esportiu i de sensibilització més important del col·lectiu de persones amb discapacitat intel·lectual que aplegarà del 4 al 7 d’octubre a La Seu d’Urgell i a Andorra La Vella més de 1.500 esportistes amb discapacitat intel·lectual de 13 països diferents.

Facebook
Twitter
LinkedIn