27 setembre, 2018

GIRONA VIBRA AMB EL FOC OLÍMPIC

Girona ha vibrat amb l’arribada dimecres a la ciutat de la torxa dels Jocs Special Olympics 2018, convertint-se així en la sisena localitat en acollir-la en la seva ruta fins a Andorra.

La flama va sortir a les 6 de la tarda del Pavelló Municipal Girona-Fontajau i va recórrer durant una hora els carrers de la ciutat fins arribar a la plaça del Vi, on l’esperava, entre altres autoritats, l’alcaldessa Marta Madrenas.

Esportistes de la Fundació Ramon Noguera, Fundació Els Joncs i la Secció d’Esport Adaptat del GEiEG van portar la torxa acompanyats d’altres esportistes locals i de cares tan conegudes com la de l’actual entrenador del Girona FC, Eusebio Sacristán.

El millor és qui ho intenta

Els Special Olympics són un dels esdeveniments esportius més importants per a les persones amb discapacitat intel·lectual. Se celebra un cop cada 4 anys, des de l’any 1988, i s’han celebrat periòdicament en terres catalanes.

Aquesta és l’11a edició, que es disputarà a Andorra i la Seu d’Urgell del 4 al 7 d’octubre sota el lema “El millor és qui ho intenta”. Hi participen 1.500 esportistes de tot el món. Fins al moment, ja són 13 els països que han confirmat la seva assistència, entre els quals hi ha Bèlgica, Índia, Dinamarca, Finlàndia, Portugal i Alemanya

Facebook
Twitter
LinkedIn