6 octubre, 2018

CARLES PUYOL, PEP GUARDIOLA, SOR LUCIA CARAM, PAU GASOL… UNITS SOTA UN SOL LEMA: EL MILLOR ÉS QUI HO INTENTA

La campanya #MillorQuiHoIntenta ha aconseguit reunir esportistes, periodistes, actors i altres persones compromeses amb l’esport inclusiu.

“El millor és qui ho intenta” és el lema que s’ha escollit per a la onzena edició dels Jocs Special Olympics 2018. Tal com va pronunciar el president d’Special Olympics Catalunya, Sergi Grimau, durant l’acte de presentació dels Jocs al Palau de la Generalitat: “Qui ho intenta creu en si mateix. Intentar-ho és lluitar contra el ‘no puc’. Intentar-ho és el primer pas. Intentar-ho és sortir a fer esport. Intentar-ho és també creure que podrem reunir 1.500 atletes d’arreu del món per participar als Jocs Special Olympics 2018”.

Durant aquests dies de competició s’ha posat en marxa una campanya a través de les xarxes per donar a conèixer el lema i difondre l’esperit dels Jocs Special: s’ha fet una crida a compartir vídeos a la xarxa cridant “Ànims Special Olympics!, El millor és qui ho intenta” i reptant els amics a fer el mateix amb l’etiqueta #MillorQuiHoIntenta.

Personalitats del món de l’esport i la cultura

Per donar impuls a la campanya, diferents personalitats com Carles Puyol, Pep Guardiola, Sor Lucia Caram, Pau Gasol, Ricky Rubio, Roberto Dueñas, Antoni Bassas, Mònica Terribas, Jofre Llombart, Artur Peguera, Roberto Leal, Joan Maria Pou, Marc Ribas, Raul Llimós, Queralt Castellet, Sònia Gelmà i Jordi Costa, entre d’altres, han gravat un vídeo explicant una anècdota personal en què van haver “d’intentar” alguna cosa. Unes experiències que podeu recuperar a les xarxes dels Jocs Special Olympics i que conclouen amb el mateix missatge: “Ànims Special Olympics! El millor és qui ho intenta!”.

L’objectiu és animar tothom a conèixer i apropar-se al món dels Special Olympics, que en aquesta edició s’ha marcat com a objectiu deixar petjada en la societat. El focus està posat especialment en la Seu d’Urgell i Andorra la Vella, les dues seus que acolliran els Jocs fins el 7 d’octubre.

Facebook
Twitter
LinkedIn