21 març, 2023

“Només s’ha de viure”, l’himne dels Jocs Specials Olympics

La pianista Laura Andrés i el cantant de Koers, Kelly Isaiah, donen vida a la cançó d’aquesta edició que tindrà lloc a Granollers

Els Jocs Special Olympics estrenen himne per la seva dotzena edició, que tindrà lloc a Granollers del 30 de març al 2 d’abril. Enguany es preveu una participació de més de 1.500 esportistes amb discapacitat intel·lectual d’arreu del món. 

 L’himne dels Jocs Special Olympics 2023 ha estat creat per la pianista y compositora, Laura Andrés. “És una cançó que parla de vulnerabilitats però també de possibilitats. De tenir coratge i ser valent per a intentar-ho. De comptar amb els que estimem per fer realitat els nostres somnis i les nostres fites“, explica Andrés, qui va comptar amb la col·laboració del productor i guitarrista, Luis Robisco i de l’assessora, Andrea Vilallonga. 

 També ha remarcat la participació d’en Kelly Isaiah, qui posa veu a la cançó: “Amb en Kelly va ser tot tan maco! Ens vam entendre de seguida, és un súpermúsic i és molt generós”.

 Per la seva part, en Kelly Isaiah, vocalista de la banda de música Koers i guanyador de “La Voz” 2020, explica per què va voler participar en el projecte: “Cada artista tenim aquesta obligació social, moral i ètica de conscienciar a la gent i de fer veure a les persones d’altres perspectives. Participar en projectes com aquest és important”

També, ha posat en relleu el paper de la Laura en tot el procés: “La Laura Andrés ha bolcat molta il·lusió en aquest projecte. I a mi se m’ha pegat la part d’il·lusió que a ella li sobrava” explica el cantant Lleidatà, “La lletra és de la Laura i l’accent és meu”

L’esdeveniment esportiu està organitzat per la Federació Catalana d’esports per persones amb Discapacitat Intel·lectual (ACELL)Special Olympics Catalunya i l’Ajuntament de Granollers, i té l’objectiu de promoure la igualtat i la inclusió d’aquest sector.  

Enguany, seran 14 les disciplines esportives que es disputaran a Granollers per donar visibilitat i empoderament al sector. Uns Jocs Special Olympics que posa els i les atletes com a protagonistes. 

Escolta la cançó: https://open.spotify.com/track/2CWqWh79DXN8LaSmJJa9Ip?si=cb6018dea1684141

Facebook
Twitter
LinkedIn