Special Olympics Catalunya i Special Olympics Andorra (amb logos)
Són dues entitats sense afany de lucre que formen part del moviment internacional de Special Olympics amb més de 4 milions d’esportistes en 170 països. La seva missió és millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i dels seus familiars mitjançant la pràctica esportiva i activitats de lleure.

La Federació ACELL(amb logos)
La Federació Catalana d’Esports per a persones amb discapacitat intel·lectual – ACELL és una entitat sense afany de lucre i declarada d’utilitat pública amb 3.800 persones amb discapacitat intel·lectual federades i 128 entitats i clubs que en formen part. L’objectiu és fomentar l’esport i el lleure entre les persones amb discapacitat intel·lectual per tal d’aconseguir una major inclusió social.

La Seu d’Urgell i Andorra la Vella (amb logos)
Seran les dues ciutats que acolliran els Jocs i que tenen una àmplia experiència en l’organització d’esdeveniments esportius amb un teixit associatiu molt actiu. Serà la primera vegada que s’organitzen uns Jocs amb dues seus de dos països diferents, fet que suposa un gran repte organitzatiu per les dues localitats.